Artikelen over: Algemeen & Bestellen

Hoe zet ik two-factor authentication (2fa) aan?

Hier leggen we je uit hoe je two-factor authentication aan kan zetten op je account!

1. Login op https://mijn.etheron.nl/.

2. Klik op je naam rechtsboven.

3. Klik in het dropdown-menu op Veiligheidsinstellingen.

4. Klik vervolgens op dit scherm op Dubbele authenticatie.

5. Klik nu op Klik hier om het in te schakelen.

6. Klik nu op Aan de slag ».

\

7. Zorg ervoor dat je Google Authenticator of Duo geïnstalleerd hebt. Scan de QR code met de app. Werkt dit niet? Gebruik dan de code boven de QR code. Vul vervolgens de code in de app in bij het stukje Vul de verificatie code in.

8. Klik vervogens op Indienen.

9. Als dit goed is krijg je het scherm hieronder te zien en staat 2fa aan!

Let op! Je krijgt hier een backupcode! Bewaar deze goed voor het geval je ooit niet meer in de app kan of het niet meer voor je beschikbaar is!