Hoe maak ik een Hardcore Minecraft Server?

In deze tutorial leggen we je uit hoe je jouw Minecraft server hardcore maakt

Let op! Als de server al aan is geweest moet eerst de wereld verwijderd worden. Zie stap 7

1. Open jouw bestelde server in ons gamepaneel

2. Navigeer naar de File Manager

3. Open het server.properties bestand

4. Zoek voor hardcore=false in het bestand en zet deze naar true

5. Sla het bestand op (rechtsonder de filemanager) en navigeer naar de terminal

6. Herstart de server

De server is nu hardcore!

7. Als de server al opgestart is geweest bestaat er al een wereld. Dan gaat hardcore niet automatisch aan. Zorg er voor dat de bovenstaande stappen wel uitgevoerd zijn en verwijder daarna alle world bestanden

8. Herstart de server na het verwijderen van de world bestanden.

Geniet van jouw hardcore server!