Hoe upload ik een Minecraft world als ik alleen een "world" map heb?

Hier leggen we je uit hoe je een Minecraft wereld kan uploaden als je alleen de "world" map heb.

Let op! Deze methode werkt alleen als je al in de nether en The End ben geweest.

1. Ga naar het gamepaneel, log in en kies de gewenste server.

2. Zet de server uit.

3. Ga naar Files.

4. Verwijder de oude world, world_nether en world_the_end mappen.

5. Zip je eigen world map en bewaar ook een uitgepakte versie voor een latere stap.

6. Upload de gezipte map naar de server.

7. Pak de map uit.

8. Ga in de uitgepakte world map.

9. Verwijder de DIM1 en DIM-1 mappen.

10. Ga terug naar de hoofdmap en maak twee nieuwe mappen aan: world_nether en world_the_end.

Let op! De spelling moet exact zijn zoals beschreven.

11. Open de world map op je computer.

12. Zip de DIM1 en DIM-1 mappen.

Let op dat je ze los van elkaar selecteert zoals op de GIF en niet samen. Anders worden deze samen in één Zip bestand gedaan.

13. Upload de DIM1 en DIM-1 bestand weer opnieuw per map.

- DIM-1 moet inde de world_nether map.

- DIM1 moet in de world_the_end map.

14. Ga naar Terminal.

15. Start de server.