Hoe upload ik een eigen wereld in mijn Minecraft server?

Hier leggen we uit hoe je een eigen wereld kunt uploaden naar je Minecraft server.

1. Log in met jouw SFTP gegevens in op het SFTP programma dat je gebruikt om bij de bestanden van je server te komen. (Wij maken gebruik van Filezilla).

2. Schakel je server uit voordat je begint!

3. Sleep jouw gewenste wereld in jouw server bestanden.

Voer deze stap alleen uit als je de overgezette wereld wilt vervangen door de wereld die je nu hebt!

4. Zodra je wereld volledig overgezet is naar jouw server kan je je oude wereld verwijderen.

5. Wijzig de naam van je overgezette wereld naar: world

Nu herkent je server deze wereld.

Mocht het niet lukken neem hier contact met ons op via de discord of maak een ticket aan!