Hoe installeer ik Simple Voice Chat in mijn Minecraft server?

Wij leggen je hier uit hoe je Simple Voice Chat op je Minecraft server kan installeren!

Dit is de uitleg voor Spigot/ Paper. Voor modded servers ga verder naar onder!

Spigot/Paper Server:

1. Ga naar je gewenste server via het gamepaneel.

Zorg ervoor dat je server op Spigot/ Paper draait. Zo niet kijk dan hier hoe je dit kan installeren!

2. Klik op More.

3. Klik op Plugins.

4. Zoek op "Simple Voice Chat"

5. Klik op de Download knop aan de rechterkant.

6. Ga naar de Terminal en herstart de server.

7. Ga naar Network.

8. Klik op Create Allocation.

9. Bewaar de nieuw aangemaakte port.

10. Ga naar Files.

11. Klik op de map plugins.

12. Klik op de map voicechat.

13. Klik op voicechat-server.properties.

14. Vul bij PORT de port in de we net hebben aangemaakt en klik op Save content.

15. Herstart de server en voicechat zou het moeten doen!

Mocht het niet lukken neem hier contact met ons op via de discord of maak een ticket aan!

Modded Server:

1. Ga naar je gewenste server via het gamepaneel.

Zorg ervoor dat je server op Fabric draait. Zo niet kijk dan hier hoe je dit kan installeren!

2. Download de mod via hier.

3. Ga naar Files bij de gewenste server.

4. Ga naar de map mods.

5. Sleep/ upload de net gedownloade mod in deze map en herstart de server.

6. Ga naar Network.

7. Klik op Create Allocation.

8. Bewaar de nieuw aangemaakte port.

9. Ga naar Files.

10. Ga naar de map config.

11. Ga naar de map voicechat.

12. Klik op voicechat-server.properties.

13. Vul bij PORT de port in de we net hebben aangemaakt en klik op Save content.

14. Herstart de server en de voicechat zou nu moeten werken!