Artikelen over: Webhosting

Hoe wijzig ik het wachtwoord van mijn webhosting pakket?

1. Log in op je DirectAdmin paneel of via je website en er ':2222' achter te plakken. Het zou er dan zo uitzien: 'jewebsite.nl:2222'

2. Klik op je naam rechts boven in het scherm.

3. Klik op Profile.

4. Ga naar Password Managment en vul hier het wachtwoord in wat je zojuist hebt gebruikt op op DirectAdmin in te loggen.

5. Vul bij New password je nieuwe wachtwoord in.

Als je op de twee dobbelstenen links klikt, wordt er een wachtwoord voor je bedacht dat aan veiligheidsvoorzieningen voldoet.

6. Onder New password kan u kiezen of u het wachtwoord van alleen het DirectAdmin account aanpast. Of ook van de FTP en de Database.

Let op! Hetzelfde wachtwoord op alle plekken kan risico's met zich meebrengen wanneer je gehackt zou worden!

7. Klik Hierna op CHANGE PASSWORD en het wachtwoord is aangepast!