Dit zijn de eerste stappen naar jouw Website.

1. Ga naar je email inbox van het account die je hebt gebruikt voor het kopen van jouw website.

2. Ga naar de mail, Webhosting pakket is geactiveerd.

3. In het mailtje staat de link naar het controle paneel en de inloggegevens hiervoor.

4. Klik hier of bij de link nasst Controle paneel.

5. Log in met de gegevens in het mailtje en klik dan op Sign in.

6. Nu ben je ingelogd en kan je met je server aan de slag!

Wil je weten wat je nogmeer met een website kan of weet je niet waar je moet beginnen? Neem een kijkje in onze kennisbank .