Selected Flag
NL
Ga naar website

Waarmee kunnen we je helpen?

Artikelen over: Minecraft Nieuw

De eerste stappen naar jouw Minecraft server.


Dit zijn de eerste stappen naar jouw Minecraft server.


1. Ga naar je email inbox van het account die je hebt gebruikt voor het kopen van jouw server.

2. Ga naar de mail, Account created.


3. Klik op Setup Your Account.



4. Je komt nu op de website waar je je account aanmaakt voor je gamepaneel.



5. Je server staat hier gelijk klaar.


6. Je server staat ook gelijk aan en is gelijk speelbaar op de meest nieuwste versie.

Wil je weten wat je nogmeer met een server kan? Neem een kijkje in onze kennisbank .
Mocht het niet lukken neem hier contact met ons op via de discord of maak een ticket aan!