Hoe installeer ik datapacks in mijn Minecraft server?

Hier leggen we je uit hoe je datapacks installeerd in je Minecraft server.

1. Download de gewenste data pack. Dit moet een folder of een ZIP bestand zijn.

2. Ga naar het gamepaneel en selecteer de gewenste server.

3. Klik op de linkerkant Files.

4. Ga vervolgens naar de map world en klik dan op datapacks.

5. Sleep hier de gewenste data pack in.

6. Soms staat er in de naam van de data pack UNZIP_ME. Klik dan op de 3 puntjes aan het einde van de naam.

Let dus op! Je hoeft alleen de UNZIP_ME uit te pakken. Voor de rest werken .zip files wel!

7. Klik vervolgens op Unachive.

8. Verwijder dan het bestand wat je eerst had geupload. En laat de nieuwe map staan.

9. Herstart nu je server.