Minehut als external server gebruiken

Met minehut is het mogelijk om external server te gebruiken. Hierdoor join je het ip van minehut en wordt je doorgestuurd naar je server bij ons.

Minehut aan 1 external server koppelen

Log in op het Gamepaneel en kies je gewenste server.

1. Bij minehut kun je een aantal gegevens in vullen

Vul bij ip het ip adres in van je minecraft server die bij etheron hosting staat!

Kies bij Proxy type Other

Kies bij DNS record type port

Vul bij port je server port in

TCP shield laat je op not configured staan

Sla dit op en ga nu verder bij je server die bij Etheron staat.

2. Ga naar je server files en pas bij je server.properties de regel enforce-secure-profile aan verander true naar false

3. Open de folder config en open het bestand paper-global.yml

4. Pas op regel 96 Proxy-protocol aan van false naar true en sla op!

Maak nu een ticket aan om de startup parameters te laten updaten!
Geef in de ticket aan dat het om een minehut external server gaat met een paper server!

Een medewerker zal de startup parameters updaten naar:

-Dminecraft.api.auth.host=https://authserver.mojang.com/ -Dminecraft.api.account.host=https://api.mojang.com/ -Dminecraft.api.services.host=https://api.minecraftservices.com/ -Dminecraft.api.session.host=https://api.minehut.com/mitm/proxy