Crasht jouw Minecraft Server regelmatig? Kijk of dit helpt!

Hier laten wij zien hoe je een veel voorkomende crash kunt oplossen.

Kijk of de crash dit bevat:

[Pterodactyl Daemon] ---------- Detected server process in a crashed state! ----------

[Pterodactyl Daemon] Out of Memory: true

Als er Out of Memory: true staat betekent dat je je Minecraft server moet upgraden. Dit kan gemakkelijk via het klantenpaneel bij jouw gewenste server.

Ook kan de volgende melding verschijnen:

java.lang.OutOfMemoryError: Java heap space

Dit betekent ook dat er te weinig ram beschikbaar is. Je zult hier ook moeten upgraden naar een groter pakket.

Is het een andere crash? Laat het ons weten, dan helpen wij jou verder!