Selected Flag
NL
Ga naar website

Waarmee kunnen we je helpen?

Artikelen over: Minecraft Nieuw

Hoe gebruik ik Dynmap in een Minecraft server?

Ga naar het gamepaneel

Installeer de Dynmap plugin. Dit kan via plugin manager

Zoek naar Dynmap en druk op de download knop

Voeg een extra poort toe aan de server.

Ga naar network en druk op Create Allocation en kopier de port die is aangemaakt

Klik op je server.

Restart de server

Ga naar file manager en open de plugins folder.

Klik daarna op het mapje "Dynmap"

Klik vervolgens op configuration.txt

Vul de extra poort in op regel 357 die je eerder hebt aangemaakt. klik hierna op Save Content

Herstart vervolgens je server.

Open een nieuw venster op je internetbrowser en vul daar het IP in wat u heeft ingevuld in de configuration.txt en daarna doet u : poort.

Voer het command "/dynmap fullrender world" uit in de server.

Mocht het niet lukken neem hier contact met ons op via de discord of maak een ticket aan!