Hoe installeer ik litespeed chache op mijn wordpress website?

We leggen je uit hoe je LiteSpeed Cache kunt installeren op je WordPress-website.

1. Ga naar de gewenste website en log in op het WordPress-adminpanel.

2. Ga naar Plugins en klik vervolgens op Add New.

3. Zoek op LiteSpeed Cache, en installeer de plugin. Wacht tot hij klaar is met installeren en klik hierna op Activate.

4. Klik nu op LiteSpeed Cache links in je beeld.

5. Klik op General.

6. Klik nu bij Domain Key op het blok met Request Domain Key.

7. Nu krijg je het volgende scherm te zien.

8. Herlaad de website af en toe totdat je het bericht ziet dat je aanvraag is goedgekeurd. Dit bericht verschijnt bovenaan je scherm

9. Klik op Presets links in het scherm.

10. Klik bij de gewenste preset op Apply Preset.

Wij kiezen hier voor de aanbevolen Advanced preset.

11. Ga nu naar Dashboard.

12. Nu staat er bij SpageSpeed Score de vernieuwde snelheid van je website.

Soms moet je nog op Sync klikken om het te updaten.

13. Zodra deze zijn aangepast zou LiteSpeed cache aanmoeten staan! Check het via deze link: check.lscache.io