Selected Flag
NL
Ga naar website

Waarmee kunnen we je helpen?

Artikelen over: VPS

Hoe gebruik is rDNS op mijn VPS?


In dit artikel gaan we je uitleggen hoe jij rDNS op je VPS kunt gebruiken!



1. Ga naar https://cloud.etheron.eu/

2. Ga naar de gewenste VPS en klik op Manage.



 3. Klik op Network.



4. Klik bij IPv4 (of IPv6 indien je dat fijner vindt) op de groenen Reverse DNS knop.



5. Vul hier de gewenste domeinnaam in.


Let op! Zorg er voor dat de naamservers wel juist ingesteld zijn en richten naar ns1.etheron.eu en ns2.etheron.eu. Anders is de domeinnaam niet bereikbaar.



6. Klik op Update.

Het kan 24 uur duren voor dit doorgevoerd is!



7. Nu is het toegevoegd!

Mocht het niet lukken neem hier contact met ons op via de discord of maak een ticket aan!