Artikelen over: VPS

Hoe maak ik een backup van mijn VPS.

Wij gaan je hierin uitleggen hoe je een backup van je VPS kan maken.

1. Ga naar het vps paneel.

2. klik op Manage bij de VPS waar je een backup van wilt maken.

3. Klik vervolgens op het knop Backups.

Staat er bij jou geen Backups? Dan heb je er waarschijnlijk nog geen aangeschaft! Dat kan via het klantenpaneel. Heb je dit al wel gedaan maar zie je het niet staan? Neem dan contact met ons op via hier

4. Klik nu op Create Backup Now. Hij zal nu meteen beginnen en is vanzelf gedownload!